Behandelingen

Kliniek voor Tandheelkunde U5 biedt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Naar aanleiding van uw wensen en / of ongemakken bespreekt de tandarts de behandelmogelijkheden.

Kliniek voor Tandheelkunde U5 is gespecialiseerd in:

U5 Tarieven

Kliniek voor Tandheelkunde U5 declareert net als andere behandelaars volgens geldende UPT-codes, zoals is bepaald door de De Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Welke behandelingen voor u worden vergoed, kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren.

Als wij een contract hebben gesloten declareert Kliniek voor Tandheelkunde U5 via de zorgverzekeraar. Anders ontvangt u de nota via Fa-med, een gespecialiseerd bedrijf dat het facturatieproces voor ons verzorgt. U kunt ook direct middels een pin betalen waarbij u uw nota meekrijgt.

De tarieven die voor u van toepassing zijn,  kunt u vinden via onderstaande links:

Tarieven Tandheelkundige zorg
Techniekkosten
Orthodontische behandelingen

U ontvangt de nota van Famed!
Waarom ontvang ik een nota van Famed?
Wij houden ons graag uitsluitend bezig met mondzorg op maat. Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Famed.

Wat betekent dit voor u?
U ontvangt een nota van Famed en ziet in één oogopslag hoe de nota is opgebouwd. Als uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt, dan staat dit duidelijk op de nota. Hoeveel dit is, hangt af van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Het resterende bedrag betaalt u aan Famed. Staat er geen vergoeding op uw nota vermeld? Dan betaalt u het hele bedrag aan Famed. Daarna controleert u of u de nota kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding of recht op vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Betaling van uw nota
U kunt de nota van Famed op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL of via een (digitale) bankoverschrijving. Bekijk alle betaalmogelijkheden op famed.nl/betaalgemak.  Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met Famed voor het maken van een betaalafspraak.

Alles online snel en gemakkelijk zelf regelen?
Dat kan via het online, beveiligde portaal voor nota ontvangers. Op notavanfamed.nl kunt u, als ontvanger van een nota van Famed, veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of de nota betaald is, een adreswijziging doorgeven, een betalingsregeling treffen of er kan uitstel van betaling worden aangevraagd. Meer informatie over notavanfamed.nl? Ga naar famed.nl/nota-ontvanger/nota-van-famed of ga direct naar notavanfamed.nl.

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de website. U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Famed.

·         www.famed.nl/nota-ontvanger /  www.notavanfamed.nl
·         0900 – 0885 (voor dit informatienummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten)
·         contactcenter@famed.nl

Het Contact Center van Famed is bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur.

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Famed te verstrekken. Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Famed is van alle factoringmaatschappijen in de zorg, reeds het langst zowel ISO 9001 als NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over databeveiliging en privacy kunt u lezen op famed.nl/organisatie/informatiebeveiliging-en-kwaliteit.